Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση εις βάρος της διαιτησίας, σε ματς που δεν προηγήθηκαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο σκορ...


Δεν είναι ώρα για λόγια.

Ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί στον πέμπτο τελικό. Το σενάριο, το έχουμε δει πολλάκις. Απλά, αυτήν τη φορά, θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Ο Αναστόπουλος, ήδη, έχει αρχίσει να σφυρίζει από απόψε.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να στεφθεί Πρωταθλητής μέσα στο ΟΑΚΑ. Έβγαλε αντίδραση και υπερηφάνεια στον τέταρτο τελικό του ΣΕΦ. Με διαιτητές Ευρωλίγκας, όμως, η τελική σειρά θα είχε ολοκληρωθεί και ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει, ήδη, την Κούπα.

Θέλει μεγάλο θράσος να υποτιμάς διαρκώς τη νοημοσύνη του άλλου. Ο Παναθηναϊκός έχει αναγάγει την προπαγάνδα σε Επιστήμη και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία των Κορομηλά και Σώμου. Όχι, όμως, για όσα σφύριξε ο Τζαφλέρης, που ανταποκρίθηκε στην αποστολή που του ανατέθηκε, αλλά δεν μπορούσε να παίξει και για τους άλλους δύο.

Θέλει απύθμενο θράσος για να βγάζεις ανακοίνωση ύστερα από τέτοιο κάρφωμα. Όταν δεν έχεις προηγηθεί ούτε μία φορά στο σκορ και χάνεις με 16 πόντους στο κεφάλι. Τουλάχιστον, ο Πασκουάλ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ματς. Αν εξαιρεθεί ο Τζαφλέρης, που είχε ειδική αποστολή, οι Κορομηλάς και Σώμος διαιτήτευσαν με τα ίδια, ενιαία, κριτήρια και στις δύο πλευρές του παρκέ, παρά τα πολλά σφυρίγματα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει πολλά, σε ένα κομβικό, έτσι και αλλιώς, καλοκαίρι. Η ιστορία του μπάσκετ χρωστάει Πρωταθλήματα και Κύπελλα στον Ολυμπιακό. Πρωτάθλημα σε Game 5, στο ΟΑΚΑ, δεν έχουμε κατακτήσει ποτέ. Μακάρι να έχει φτάσει η ώρα και η στιγμή μας. Δεν είναι καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, δεν παίζουν καλύτερο μπάσκετ από τον Ολυμπιακό.

ΥΓ: Φανταστείτε ο Μαρινάκης ή οι Αγγελόπουλοι ή ο Κουντούρης στοχοποιούσαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης δημοσιογράφο. Θα είχαν πάρει... φωτιά τα πληκτρολόγια. Σήμερα, στοχοποιήθηκε ο Βασίλης Σκουντής με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, αλλά, απλά, είναι Πέμπτη.

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου