Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Έμπλεξαν με τον λάθος σύλλογο και το λάθος πρόσωπο...


Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αυτές τις ημέρες θα συζητούσαμε και θα αναλύαμε το... παλαβό καλοκαίρι που ζήσαμε. Τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που δεν αποκτήθηκε, το "διαμάντι" που έχει στις τάξεις του ο σύλλογος και ακούει στο όνομα Παναγιώτης Ρέτσος, την εκπληκτική μεταγραφική αντεπίθεση της ομάδας στο τέλος Αυγούστου και το ποιοτικότερο ρόστερ που σχηματίστηκε σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Κάνουμε στην άκρη όλα αυτά και βάζουμε πλάτη για τον Ολυμπιακό. Έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη, τον καλύτερο προπονητή, τους καλύτερους φιλάθλους, την καλύτερη διοίκηση, τον καλύτερο πρόεδρο...

Αυτές τις ημέρες ζούμε το απόλυτο ξεβράκωμα των δήθεν αντικειμενικών και το πανηγύρι που έχουν στήσει, βγάζοντας από μέσα τους τον πόνο ετών. Που όχι μόνο έχουν δικάσει τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά έχουν καταδικάσει κιόλας τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας και τον διοικητικό ηγέτη της ποδοσφαιρικής ομάδας. Χωρίς καν να έχει παραπεμφθεί σε Δίκη ο Μαρινάκης, δίχως καν ξεκάθαρες αποδείξεις παρά μόνο με εικασίες και ένα ανύπαρκτο κατηγορητήριο, έχουν υποβιβάσει τον Ολυμπιακό, έχουν αφαιρέσει τίτλους από τους ερυθρόλευκους και έχουν αποκλείσει την ομάδα από την Ευρώπη. Απλά, από ένα εισαγγελικό πόρισμα. Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. Είκοσι χρόνια στη φάπα είναι αυτά... Πώς να μην ξεσαλώσουν... Επί εποχής Μαρινάκη, τα έξι συνεχόμενα Πρωταθλήματα έχουν κατακτηθεί το λιγότερο με 7 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας (+13, +7, +15, +17, +12, +28). Από αυτήν την ιστορία, ίσως βγει και κάτι καλό... Οι μάσκες πέφτουν. Δημοσιογράφοι του συστήματος και της κατευθυνόμενης προπαγάνδας εις βάρος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν μετατραπεί σε δικηγόρους, εισαγγελείς, εφέτες, ενόρκους, δικαστές, κριτές των πάντων...

Προσωπικά, θα ασχοληθώ με "την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο" μέχρι να ξεσκεπαστεί η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση και παράγκα όλων των εποχών, σε όλα τα ομαδικά σπορ. Αυτή του μπάσκετ. Είδατε να "ανοίγει μύτη" για την επανεκλογή, χωρίς αντίπαλο, του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην προεδρία της ΕΟΚ; Αυτοί που θέλουν πίσω τις Κυριακές τους στο ποδόσφαιρο, έκαναν απλή καταγραφή του γεγονότος και πανηγύριζαν για το 90% που συγκέντρωσε ο συγκεκριμένος παράγοντας, την ώρα που ξεφτιλίζουν δίχως ίχνος τσίπας και ντροπής τον εκάστοτε πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος αλλάζει πολύ συχνότερα. Είδατε να "ανοίγει μύτη" με την αλλαγή προέδρου στον ΕΣΑΚΕ; Δύο συνεχόμενα κρυστάλλινα Πρωταθλήματα μετράει ο Ολυμπιακός και άλλαξε ο πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ. Έφυγε ο Χαλβατζάκης και ήρθε ο Μελλής, ο κουμπάρος του Αλβέρτη. Και εμείς, ρε, θέλουμε πίσω όλες τις ημέρες που είδαμε να μας κλέβουν με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο και να μας στερούν ό,τι αξίζαμε στα παρκέ. Καριέρες παικτών και προπονητών που πέρασαν από το Λιμάνι καταστράφηκαν μέσα σε μία νύχτα, γιατί έπρεπε να κερδίζει με κάθε τρόπο και κόστος μόνο μία ομάδα, άσχετα αν ήταν καλύτερη ή χειρότερη. Και εμείς θέλουμε πίσω τις Δευτέρες, τις Τρίτες, τις Τετάρτες, τις Πέμπτες, τις Παρασκευές, τα Σάββατα, τις Κυριακές μας... Γιατί μας έχουν κάνει να σιχαθούμε το μπάσκετ και τις επτά ημέρες της εβδομάδας.

Όταν ανοίξουν τα τηλέφωνα ΟΛΩΝ, τότε ίσως και να ασχοληθώ με "την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο" που επικαλούνται οι συστημικοί και οι προπαγανδιστές. Όταν ανοίξουν τα τηλέφωνα των Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Πατέρα, Σαμαρά, Ντογιάκου, Δασκαλόπουλου, Κοντονή, Γιαννακόπουλων (Παύλου, Θανάση, Δημήτρη), Μ. Παπαδόπουλου, Μπαλτάκου, Συμεωνίδη, Κορομηλά, Τανατζή, Σχινά, Χριστοδούλου, Αναστόπουλου, Πηλοΐδη, Ψαριανού, Γκόντα και άλλων πολλών (Δ.Σ. ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ κτλ)... Εκεί, όμως, όλοι "μούγκα". Δεν γίνεται ο κοριός της ΕΥΠ να ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια μόνο με τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκησή του. Δεν είμαστε μαλάκες.

"Η εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο" είναι αυτή που θέλει να πάρει υπό τον έλεγχό της την ΕΠΟ και διενεργεί εκλογές για να τα καταφέρει. Είναι αυτή που σπέρνει τον τρόμο μπροστά σε παιδάκια, στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League, στέλνοντας στο νοσοκομείο έναν φωτορεπόρτερ, ο οποίος είχε πάει να κάνει τη δουλειά του και λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του. "Η εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο" είναι αυτή που διαλέγει διαιτητές για τις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος της Super League, χωρίζοντάς τους σε κατηγορίες: σε αυτούς που δεν θέλουν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να διαιτητεύσουν τους αγώνες και στους αρεστούς των τριών αυτών ομάδων. Έκαναν τους ορισμούς που ήθελαν για την 3η αγωνιστική (λόγω Κοντονή το Πρωτάθλημα αρχίζει με καθυστέρηση είκοσι ημερών από την 3η αγωνιστική), βάζοντας στο "ψυγείο" όλους τους "κακούς" διαιτητές. Σε λίγο θα μας αναγκάσουν να υψώσουμε ασπίδα προστασίας στον Γκιρτζίκη, ο οποίος είναι παντελώς αδιάφορος στα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Σίγουρα, έχετε δει άρθρα του τύπου "... αυτός είναι ο εκλεκτός πρόεδρος του συστήματος για την ΕΠΟ", "Ελευθεριάδης, η πρόταση του συστήματος" και άλλα παρόμοια, ενώ η παράταξη Γραμμένου είναι διάφανη και αμόλυντη! Η πραγματική "εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο" είναι αυτή που προπαγανδίζει αισχρά μέσω των ΜΜΕ που έχει στην κατοχή της και με άρθρα-copy paste, από φόρουμ, του 20ευρου.

Παραθέτω ένα κομμάτι από την εφημερίδα Kontra News για το πώς στήθηκε η σκευωρία σε βάρος του Μαρινάκη. Για να διαπιστώσετε τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά:

"Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια οι σκοτεινοί μηχανισμοί της ΕΥΠ που συνδέονταν με τα υπόγεια του Μαξίμου και το παρακρατικό σύστημα Σαμαρά στη Δικαιοσύνη, μαζί με το γνωστό κανάλι της διαπλοκής, μεθόδευαν τη σκευωρία σε βάρος του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η απόφαση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου, είχε στην ουσία προαναγγελθεί από όλους αυτούς που επιδίωξαν και τελικά το κατάφεραν να θέσουν σε κατάσταση ομηρίας τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Λίγες μόνο μέρες μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και την προσφορά μαμούθ των 75 εκατομμυρίων ευρώ, που έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το σκοτεινό σύστημα της χρεοκοπημένης διαπλοκής άρχισε να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση, με στόχο να ακυρώσει τα σχέδια του Προέδρου του Ολυμπιακού για τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού, που θα στοχεύει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Τα συμφέροντα που επιδιώκουν να φρενάρουν την επιθετική πολιτική του Βαγγέλη Μαρινάκη και να τον εγκλωβίσουν σε δικαστικές περιπέτειες, με στόχο να τον οδηγήσουν στη φυλακή, παρά το γεγονός ότι παρουσιάζουν συμπτώματα κατάρρευσης εξακολουθούν να ελέγχουν νευραλγικούς τομείς του κρατικού μηχανισμού και της Δικαιοσύνης!

Άλλωστε επιδίωξή τους είναι, χτυπώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποδομήσουν τον Νίκο Παππά και τον Αλέξη Τσίπρα, που τόλμησαν να προχωρήσουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλάζοντας ριζικά το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα.

Το χτύπημα σε βάρος του Προέδρου του Ολυμπιακού έρχεται την ώρα που ολοκληρώνεται η διαδικασία ελέγχου του πόθεν έσχες και ακολουθεί η καταβολή του 30% του τιμήματος για τις άδειες.

Προηγήθηκε μάλιστα καταιγιστική εκστρατεία εκβιαστικών δημοσιευμάτων και εκπομπών προκειμένου να διαμορφωθεί το επικοινωνιακό πεδίο για να προχωρήσει η άσκηση δίωξης την οποία είχαν προαναγγείλει δύο συγκεκριμένα κανάλια τα οποία έχουν ανοιχτούς διαύλους με διάφορα παραδικαστικά κυκλώματα και για χρόνια πουλάνε προστασία σε επιχειρηματίες και κατασκευάζουν υποθέσεις, χρησιμοποιώντας αποσπασματικές συνομιλίες από υλικό υποκλοπών και άλλες σκοτεινές μεθόδους, που παραπέμπουν σε οργανωμένες εγκληματικές συμμορίες.

Οι χρεοκοπημένοι καναλάρχες δεν αντέχουν με τίποτα τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση από έναν εφοπλιστή του μεγέθους του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η οικονομική επιφάνεια που διαθέτει, αποτελεί κίνδυνο για πολλά συμφέροντα.

Άλλωστε οι άνθρωποι της διαπλοκής, που έστησαν τη σκευωρία, για χρόνια τώρα επιδιώκουν να τον θέσουν και εκτός ποδοσφαίρου γιατί ούτε εκεί αντέχουν τον ανταγωνισμό, γιατί έχουν μάθει να μη βάζουν δεκάρα τσακιστή για επενδύσεις και να επιβιώνουν με τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών και τις σχέσεις τους με τον κρατικό κορβανά.

Κάποιοι μάλιστα από τους καναλάρχες μαζί με το χτύπημα σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη προαναγγέλλουν και αντάρτικο σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα!

Προφανώς έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις τους ή έχουν αποφασίσει να πέσουν ηρωικά στον… Κορυδαλλό!

Σε κάθε περίπτωση η σύγκρουση με τους χρεοκοπημένους καναλάρχες αναμένεται ότι θα είναι μετωπική και σε όλα τα επίπεδα.

Η εποχή που εκβίαζαν το πολιτικό σύστημα, χειραγωγούσαν τις πολιτικές εξελίξεις, έδιναν εντολές στη Δικαιοσύνη και μονοπωλούσαν τα δημόσια έργα, τις προμήθειες και τα εξοπλιστικά έχει παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα.

Εντύπωση προκαλεί η πρόταση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου για προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένας από τους πλέον πετυχημένους εφοπλιστές με τεράστια οικονομική επιφάνεια και ιδιοκτήτης δύο ναυτιλιακών εταιρειών, που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως ύποπτος φυγής.

Όταν μάλιστα επενδύει 75 εκατομμύρια για τηλεοπτικό κανάλι και άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ για υποδομές, είναι δυνατόν να αποφύγει μια δίκη την οποία είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει, αφού τα στοιχεία είναι διάτρητα και δεν αντέχουν ούτε σε δικαστήριο του… Ερντογάν;".

Ειλικρινά, ξέρω πόσο δύσκολη είναι η εποχή που ζούμε. Και δεν μπορώ να επιβάλλω σε κανέναν τι θα κάνει... Δεν κάνω υπόδειξη σε κανέναν... Πλέον, πηγαίνω στο γήπεδο χωρίς να πληρώνω εισιτήριο, αλλά να είστε σίγουροι πως αν δεν ασκούσα αυτό το επάγγελμα, θα έκανα τα πάντα για να είμαι κάθε Κυριακή στην πρώτη γραμμή. Όπως πριν γίνω δημοσιογράφος. Την προσεχή Κυριακή (11/9, 20:30), όμως, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο γίνεται. Στον αγώνα με τη Βέροια, πρέπει να δείξουμε όλοι ότι είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Να καταστήσουμε σαφές στους πονεμένους πως έκαναν το λάθος να μπλέξουν με τον λάθος σύλλογο και το λάθος πρόσωπο. Ο Μαρινάκης έχει αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή του στον σύλλογο, για αυτό και είμαστε δίπλα του. Στόχος τους είναι ο Ολυμπιακός και μετά ο Μαρινάκης. Θέλουν τον Ολυμπιακό όπως ήταν πριν από την εποχή Κόκκαλη. Και με τον Σωκράτη, τα ίδια έκαναν. Και τότε, ήμασταν δίπλα του, γιατί είχε αποδείξει σε όλους τους Ολυμπιακούς ότι ήταν ένας απλός στρατιώτης του συλλόγου. Τον Ολυμπιακό μου, τον Ολυμπιακό σου, τον Ολυμπιακό του. Τον Ολυμπιακό μας, δεν θα τον πειράζει κανένας. Ο σύλλογος και ο διοικητικός ηγέτης του δέχονται έναν λυσσαλέο πόλεμο, με λασπολογίες, μεθοδεύσεις, σκευωρίες, συκοφαντίες, κατασκευασμένες κατηγορίες... Χαίρομαι, γιατί βλέπω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, πιο συσπειρωμένους από ποτέ. Όποιος τα έβαλε με τον λαό του Ολυμπιακού, μόνο κερδισμένος δεν βγήκε. Αυτή η ιστορία θα μας βγάλει πιο δυνατούς και ενωμένους. Το 44ο κρυστάλλινο Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο θα είναι το πιο γλυκό από όλα. Ζήτω ο Ολυμπιακός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου