Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Και τώρα, τους ταράζεις στη νομιμότητα...


Πάει το "Κοριόπολις". Πάει και η "εγκληματική οργάνωση". Πάει και η "σύσταση συμμορίας". Είναι θέμα χρόνου να περάσει στο αρχείο μία ακόμα κατασκευασμένη ιστορία λάσπης. Στο τέλος, όμως, κάθε σκευωρός θα πάρει αυτό που του αξίζει για την αισχρή προπαγάνδα που έκανε.

Τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον είχαν "ξετινάξει" όσο κυβερνούσε το μεγαλύτερο και ιστορικότερο καράβι της Ελλάδας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πρέπει με κάθε τρόπο και κόστος να τα βροντήξει και να φύγει. Κοινός παρονομαστής των δύο διοικητικών ηγεσιών του Ολυμπιακού είναι η επιτυχημένη παρουσία των δύο αυτών προσώπων στο σύλλογο, τον οποίο κάποιοι θέλουν "ακυβέρνητο" και "μίζερο". Δεν θα τους περάσει.

O Άρειος Πάγος απεφάνθη πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αθώος και για τη δήθεν εγκληματική οργάνωση. Είναι δικαίωση, δίχως αμφιβολία. Από εδώ και πέρα, όμως, το θέμα είναι ηθικό και κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για όλη αυτήν την ταλαιπωρία ετών. Με μηνύσεις και αγωγές μέχρι να αλλάξουν... πλανήτη και να αποκατασταθούν οι προσωπικότητες που επλήγησαν. Τους ταράζεις στη νομιμότητα μέχρι τη στιγμή που θα ζητούν γονυπετείς έλεος. Στήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός λάσπης, με Κυβερνητική σφραγίδα. Τώρα, ζητούν και τα ρέστα. Να μιλούν για "δημοσιογραφικά καλάσνικοφ" τα "πρώτα πιστόλια" της χώρας. Ε, αυτό πάει πολύ. Δεν σώζουν πια τους θρασύτατους προπαγανδιστές ούτε όλα τα ρούβλια αυτού του κόσμου.

ΥΓ: Έγινε και αυτό. Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για επεισόδια οπαδών με την Αστυνομία (και τα οποία προκάλεσε η ίδια), μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ δεν κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα κανενός αξιωματούχου της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς για τη διακοπή ενός αγώνα με δική του υπαιτιότητα! Αυτές οι "ομορφιές" συμβαίνουν, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Γελάει" μέχρι και το ρολό της ταμειακής μηχανής που εκτοξεύτηκε στον Όσκαρ Γκαρθία...

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου