Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Πολύ βιαστική η ΕΕΑ, ρε παιδάκι μου...


Όλως τυχαίως, μία ημέρα πριν από ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού (ένα ματς που δίνει πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έτσι...), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, εντός 30 ημερών. 

Λίγες ώρες πριν ο σύλλογος κάνει υπερήφανο τον λαό του για μία ακόμα φορά και δοξάσει ξανά την Ελλάδα, ο Μαρινάκης ενημερώθηκε για το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Μία-δύο ημέρα πριν ή μία-δύο ημέρες ύστερα από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπου συνήθως ο Ολυμπιακός διαπρέπει, παρατηρούμε τέτοια φαινόμενα. Με τηλεοπτικές δίκες κτλ. Η καημένη η ΕΕΑ δεν θα μπορούσε να βγάλει τη σχετική απόφαση, για παράδειγμα την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου; Θα μπορούσε, αλλά είναι βιαστική η ρημάδα... Βλέπετε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πονάει πολλούς εδώ και μία πενταετία. Επειδή κάνει το... λάθος και επενδύει και δεν τη βγάζει στο τσάμπα. Ήθελαν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να μαραζώνει αγωνιστικά και μη, μετά την απογοητευτική σεζόν 2009-10 όταν και ο τεράστιος Σωκράτης Κόκκαλης έκρινε πως ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να αποχωρήσει από το προσκήνιο, αλλά δεν υπολόγισαν την αγάπη και την τρέλα του για τον Θρύλο, ο οποίος συνεχώς μεγαλώνει και γιγαντώνεται στο διεθνές στερέωμα.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξετάζει το σκεπτικό της απόφασης και θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα για να ανατρέψει την απόφαση.

Τους πονάει ο Βαγγέλης, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου