Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Η αποστολή της πρόκρισης!


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (9/12, 21:45) κόντρα στην Άρσεναλ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ως στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με νίκη, ισοπαλία ή ήττα μέχρι 2-1, εξασφαλίζουν το πολυπόθητο εισιτήριο!

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (8/12) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Λονδρέζους, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του φετινού UEFA Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος. Ένας θα "κοπεί" την τελευταία στιγμή για να καταρτιστεί η τελική 18άδα.

Ο Φελίπε Πάρντο προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος. Ο Μανουέλ ντα Κόστα κινήθηκε συντηρητικά και με προσοχή, αλλά είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Ουσιαστικά, το μόνο δίλημμα του προπονητή του Ολυμπιακού για την εντεκάδα είναι ο παρτενέρ του Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντα Κόστα και Μποτία ερίζουν για τη δεύτερη θέση. Από εκεί και πέρα, οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε έχουν το προβάδισμα, στη διάταξη 4-2-3-1 που ετοιμάζει ο Σίλβα.

Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV από την τελευταία προπόνηση της ομάδας, πατώντας ΕΔΩ.

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου